ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО MYOPEL

Со услугата myOpel, сите придобивки од оригиналната услуга на Opel ги поставуваме на Интернет.

Персонализирани понуди

Во myOpel ќе најдете персонализирани понуди и попусти специјално направени за вас и вашиот Opel.
Регистрирајте се сега и придружете му се на светот на Оригинални услуги на Opel.

Конкретни услуги за вашето возило

Бидете дел од светот на Opel и откријте ги услугите кои се направени совршено да одговараат на вашиот Opel.
Придружете се на Оригиналните услуги на Opel и регистрирајте се сега.