Регистрирајте се на myOpel

Со регистрацијата на myOpel ќе имате многу придобивки. Споделувајќи со нас информации за вас и вашиот Opel, ќе ни помогнете да ви понудиме прилагодени услуги и производи. Не се двоумете и станете дел од искуството на Оригиналните услуги на Opel за целосно да уживате во многуте предности од вашето Opel возило.

Лични податоци
* Задолжителни полиња
Префикс
Научно звање
Име
Презиме
Улица, број
Поштенски код
Град
Адреса за е-пошта
Потврдете е-адреса
Телефон
ИБВ (Идентификациски број на возилото)
Вашата лозинка треба да има најмалку 8 карактери, вклучувајќи барем една голема буква и барем еден број.
Нова лозинка
Повторете ја новата лозинка
Политика на приватност
Со оваа регистрација, ги прифаќате Услови и Политика за приватност и колачиња.
Со оваа регистрација, ги прифаќате Условите и политиката на приватност и колачиња.
Се согласувате дека Opel Southeast Europe Kft., General Motors Holding LLC (Мичиген, САД) и OnStar Europe Ltd. можат да ги користат Вашите лични податоци за маркетинг, истражување
на пазарот, прибирање на податоци за продажба, како и да Ве контактираат. Доколку сакате Вашите податоци понатаму да не се обработуваат за маркетиншки цели, Ве молиме за истото да нѐ известите.
Вашите лични податоци се достапни на членовите на групацијата Генерал Моторс и до нејзините добавувачи, продавачи и агенти за наведените цели. Податоците можат да бидат пренесувани надвор од Европската Економска Област („ЕЕО“). Ќе бидат превземени сите соодветни дејствија за обезбедување дека Вашите податоци се заштитени и се третираат во согласност со соодветните законски одредби. За повеќе информации, Ве молиме да ја прочитате Политиката на приватност.

Би сакал-а да примам дополнителни информации за вашите производи и услуги по пат на:
електронска пошта
Телефон
СМС