Nazad

ŠTA JE MY OPEL?

Izborom Opela za svoj automobil, doneli ste odličnu odluku. Napokon, naš brend je sinonim za sofisticirane tehnologije, istinsko zanatsko umeće i napredne ideje u visokokvalitetnim vozilima.

Najbolje mesto za redovna ispitivanja i servisiranje je Vaš Opel servisni partner. Osoblje u našoj dilerskoj mreži širom Evrope poznaje naša vozila do najsitnijih detalja i zna kako najbolje da ih održava u savršenom stanju.

S myOpelom, donosimo sve prednosti Opelovog originalnog servisa na Internet. Pored svih usluga koje dobijate u našem servisu, na ovaj sajt smo dodali neke fantastične opcije, koje će Vam pomoći da još više uživate u svom automobilu. Na primer, unosom broja šasije i izborom željenog dilera, možemo Vam dati individualne ponude i obavestiti Vas o zanimljivim i jevtinijim Opelovim promocijama u blizini Vašeg mesta boravka.

Cilj myOpela je da olakša zakazivanje servisa kako za Vas, tako i za Vašeg dilera. Prikupljanjem detaljnih informacija o Vama i Vašem automobilu, možemo Vam dati individualne ponude i popuste od kojih ćete imati koristi.

Šta myOpel nudi:
Onlajn zahtev za servisiranje: dogovorite se za servis preko interneta
Lokator dilera: odaberite dilera koji Vam je najbliži i koji nudi sve što Vam je potrebno
Profil Vašeg Opela: Sadrži bitne podatke o Vašem automobilu kao i Vašu servisnu knjižicu.
Podsetnik servisiranja: da nikad više ne propustite servis - mi ćemo Vas podsetiti.
Bilten s vestima i ponudama iz Opela
Personalizovane ponude za Vas i Vaš Opel, kao i mnoge atratkivne popuste i dodatnu opremu i servis, samo za Vaš automobil
I mnogo više ...
 ‚‚Takodje, možemo Vam obezbediti istorijat servisiranja Vašeg vozila s obavljenim radovima kod Vašeg ovlašćenog Opel servisera (nakon potvrde identifikacije u Opelovom dilerstvu). Zašto ne biste sami proverili? Registrujte se na myOpel i budite deo fascinantnog sveta Opelovog originalnog servisa. A, ako mislite da propuštamo bitan servis, jednostavno nam to javite pismom".
 
Nazad