Nazad

NAJČEŠĆA PITANJA

Vi imate pitanja, mi imamo odgovore. Sastavili smo listu najčešće postavljanih pitanja kojima ćemo Vas provesti kroz myOpel web sajt.

Pitanje

Šta je myOpel?
myOpel predstavlja korak dalje za Opelov servis. Osim toga što Vam olakšava servisiranje, myOpel ima individualne ponude savršeno skrojene za Vaš Opel. S brojnim besplatnim opcijama poput biltena ili podsetnika servisiranja, Vi i Vaš Opel uvek ste u toku. Ovo je u skladu s Opelovom misijom da unapredi usluge i mogućnosti koje Vam nudi, kao i da maksimizuje naše prisustvo na Internetu kako bismo držali korak s vremenom.

Kome je myOpel namenjen?
myOpel nudi brojne zanimljive opcije i usluge za sve one koji voze naše automobile i koji vrednuju standarde i znanje Opelovog originalnog servisa.

Je li članstvo u myOpelu besplatno?
Usluge na myOpelu su besplatne za sve vozače Opela.
 

Kako da najbolje iskoristim myOpel?

Cilj myOpel-a je da Vam pruži najbitnije i najzanimljivije informacije Opelovog originalnog servisa. Da bi ste dobili personalizovane promocije i ponude možete uneti podatke o vozilu, kao i lične podatke (u odeljku Moj profil), odabrati željenog dilera (preko Diler lokatora) i odlučiti kako da Vas kontaktiramo (vaša saglasnost).

Individualne ponude i usluge
Gde mogu da pronadjem individualne ponude i usluge?
Ponude i usluge sastavljene po Vašoj meri, možete pronaći preko linka za ‚‚ponude" u odeljku ‚‚Moj servis". Ukoliko ste nam dali dodatne informacije o svom automobilu i željenom dileru, ove ponude biće sačinjene isključivo za Vas i Vaše vozilo.

Gde mogu da dobijem ove ponude?
Naše ponude se prodaju kod svakog Opel servisnog partnera koji je član. Na našem Lokatoru dilera, možete pronaći Opelov servis najbliži Vama i snimiti ga u svoj profil kao željenog dilera.
Servisni podsetnik
Čemu služi Servisni podsetnik?
Servisni podsetnik je alat koji Vas obaveštava kad se neki pregled Vašeg vozila približava. Nakon prijave, možete uneti trenutnu kilometražu i broj šasije vozila preko kojih odredjujemo provere koje su na redu.

Kako Servisni podsetnik funkcioniše?
Kad unesete broj šasije iz dokumentacije svog automobila, možemo da izračunamo vremenski razmak izmedju redovnih servisa u odnosu na vreme prve registracije vozila.
Moj profil
Izgubio/la sam lozinku, kako da je povratim?
Ispod boksa za prijavu, naći ćete link ‚‚Zaboravio/la lozinku" koji obnavlja Vašu lozinku.

Kako da izbrišem svoj nalog s myOpela?
Brisanje naloga može se obaviti u odeljku ‚‚Moj profil" nakon prijave. Medjutim, svi podaci koje ste uneli biće takodje izbrisani. Ukoliko želite da nastavite da koristite myOpel, moraćete ponovo da unesete ove informacije.
Moji podaci
Da li moram da unesem sve informacije u moj profil?
Molimo, popunite sve informacije u Vašem profilu. Kad znamo Vaš broj šasije i lične podake i kad imamo Vašu saglasnost da Vas kontaktiramo, možemo da prilagodimo ponude naših VIP usluga i promocija Vama i Vašem vozilu.

Mogu li da registrujem više od jednog vozila?
Da, na jednom nalogu može se registrovati do četiri vozila. Medjutim, svako vozilo mora se proveriti u dilerstvu.

Kako da izmenim svoje podatke?
Promenu podataka možete obaviti preko linka ‚‚Moj profil" i klikom na dugme ‚‚Snimi".

Zašto treba da unesem broj šasije?
Ako znamo Vaš broj šasije, možemo personalizovati i poboljšati naše usluge i ponude za Vas, pošto nam on pruža precizne informacije o Vašem Opelu.

Kako da promenim podatke o vozilu?
Iz naše baze podataka može se izvući veliki broj podataka kad unesete broj šasije iz dokumentacije automobila. Nema potrebe da vi gubite vreme na proveru dokumentacije i unos informacija. Medjutim, možete uneti broj predjenih kilometara, što će nam pomoći da odaberemo specijalne ponude i podsetimo Vas na sledeći servis.

Zašto uz moj broj šasije stoji znak uzvika?
Ako ste uneli netačan broj šasije ili broj nepoznat našoj bazi podataka, naš sistem će to naglasiti znakom uzvika. U ovom slučaju, molimo da ponovo unesite broj u odeljku ‚‚Moj profil". Ako je Vaš automobil proizveden pre 1982. ne možete uneti broj šasije za myOpel. Molimo, imajte u vidu: možete proveriti ispravnost broja šasije neposredno nakon unosa u Vaš profil.
MyOpel opcije
Gde mogu da se prijavim za Opelov bilten?
Gore, na glavnom meniju našeg web sajta, naći ćete prijavu za Opelov bilten.

Za šta mogu da iskoristim Zahtev za servisiranje preko Interneta?
Opcija zahteva za serivsiranje preko Interneta Vam olakšava zakazivanje serivsa. Iskoristite ovaj onlajn alat da zakažete servis kod Opelovog servisnog partnera po sopstvenom izboru. Uz to, možete mu pružiti dopunske informacije o uslugama koje su Vam potrebne, da bi se on pripremio za Vašu posetu. Vaš izabrani Opel servisni partner će Vas kontaktirati po prijemu upita.

Koja je svrha Lokatora dilera?
Lokator dilera omogućuje Vam da nadjete pouzdanog Opelovog servisnog partnera u blizini mesta boravka.

Šta je Davanje saglasnosti?
U osnovi, Davanje saglasnosti da Vas kontaktiramo, omogućuje nam da Vam pružimo bolju uslugu i ponude putem Vaših ličnih podataka. Što više znamo o Vama, bolje ćemo brinuti o Vašem automobilu.
Vaša privatnost
Jesu li moji podaci bezbedni?
Opel veoma ceni poverenje koje ste nam ukazali. Iz tog razloga, imamo rigorozna pravila o zaštiti privatnosti kojih se pridržavamo. Ov​de ​možete pronaći naša pravila o zaštiti privatnosti.
Nazad